Suojattu yhteys tietylle sovellukselle

Ota Kaspersky-sovelluksen helppokäyttötoiminnot käyttöön, jos haluat käyttää tätä toimintoa.

Suojatun yhteyden automaattisen aktivoinnin määrittäminen tietylle sovellukselle:

1. Avaa VPN.
  2. Napauta Asetukset > Älykäs suojaus.
  3. Napauta Sovellukset.
  4. Valitse laitteeseen asennettujen sovellusten luettelosta sovellus.
  5. Valitse Avattaessa sovellusta ja määritä, minkä toiminnon sovellus suorittaa kun avaat tämän sovelluksen:
    • Suojaa yhteys. Kaspersky-sovellus ottaa käyttöön suojatun yhteyden, kun avaat tämän sovelluksen.
    • Kysy. Kaspersky-sovellus näyttää ilmoituksen ja kehottaa sinua ottamaan suojatun yhteyden käyttöön avatessasi tämän sovelluksen.

Salli Kaspersky-sovelluksen näyttää ilmoituksia. Muuten sovellus ei voi varoittaa sinua ja tarjota suojattua yhteyttä. Lisätietoja ilmoitusten määrittämisestä on käyttöjärjestelmän ohjeissa.

• Älä tee mitään. Kaspersky-sovellus ei ota suojattua yhteyttä käyttöön avatessasi tämän sovelluksen.
  6. Napauta Käytä.
  7. Napauta VPN-palvelin ja valitse virtuaalipalvelin, jota haluat käyttää, kun tämä sovellus avataan.